VLOERBESCHERMING

Met de juiste vloerbescherming voorkomt u dat er krassen ontstaan op uw prachtige houten vloer.

De basis
Een goede vloermat

De meeste krassen worden veroorzaakt door zand of steentjes die mee naar binnen worden gelopen. Een degelijke vloermat is dan ook absolute noodzaak om uw prachtige vloer te beschermen. Dit is een eerste en simpele stap in het beschermen van uw vloer!

Hebben wij uw vloer geïnstalleerd, dan verzorgen wij in de meeste gevallen ook de vloermat. Vaak verwerken we deze in de vloer, zodat er geen hoogteverschil ontstaat en de mat en de vloer zoveel mogelijk een geheel vormen. Wij kunnen de mat echter ook leveren met rand zodat deze op elke willekeurige plek neergelegd kan worden.

In onze showroom hebben wij een aantal voorbeelden liggen van diverse kleuren en patronen. Hier kunt u komen uitzoeken wat u mooi vindt.

Ik wil een vloermat uitzoeken!
Visgraat

Verschillende types
Vloerbescherming

Ook meubels kunnen krassen veroorzaken op uw vloer. Denk bijvoorbeeld aan het schuiven met de keukenstoelen of bureaustoelen. Er zijn een aantal producten op de markt waarmee u dit kunt voorkomen:
Viltglijders – voor houten stoelpoten en geschikt voor alle type vloeren
Viltstroken – om zelf op maat te knippen
Wielschaaltjes – voor bureaustoelen of fauteuils op wieltjes
Teflon vloerbeschermers – voor tapijt of mat gelakte vloer
ScratchNoMore – voor alle type vloeren

Wij adviseren zelf om vloerbescherming van ScratchNoMore te gebruiken, dit is de meest duurzame oplossing die geen krassen geeft en niet los laat, zoals plakvilt dat wel kan doen.

Shop vloerbescherming!

Waarom
ScratchNoMore?

  • De beschermvoetjes zijn gemaakt van hoogpolig tapijt. Dit kun je stofzuigen, afdoen en zal niet krassen, ook niet als het nat wordt
  • Dit materiaal kan niet loslaten, omdat het basisdeel in de stoel vast geklemd of geschroefd wordt (vilt laat wel vaak los)
  • Het Scratch no More beschermvoetje is gemaakt van Polycarbonaat, dit is vele malen duurzamer dan alle andere vloerbescherming die op de markt is
  • Je monteert éénmalig het universele basisdeel, het losse beschermvoetje is eenvoudig en snel te verwisselen
  • Ook bij verandering van uw vloer, van bijvoorbeeld parket naar tapijt, is het wisselen van het voetje voldoende
Shop ScratchNoMore!
scratchnomore

Wilt u persoonlijk advies over welke vloerbescherming het beste bij u past?

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen